Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 20 November 2012

20 Kasım 2012


20.11.2012

İsrail-Filistin savaşı olmaması; yüksek titreşimlerin bedenlere etkisi, rahatlama önlemleri; ABD başkanlık seçimleri; titreşimsel uyumlanma; Dünya'nın dengeyi yeniden kazanması; talep üzerine diğerlerine yardım eden toplumlar; Dünya üzeri ve üstündeki DD rehberliği; dua; yanlış bilginin etkileri; şükran duymak

Ben Matthew, bu kanaldaki tüm ruhları sevgiyle selamlarım. Sizler fiziksel ve duygusal olarak gelen tüm enerji dalgalarını hissediyorsunuz. Bu zamanda gezegeninize gelen enerjiler adeta yağmaya başladı ve yoğunlaştı. Gaia: Dünyanın ruhu; gezegenle ile ilgili olan gelişmelerden son derece mutlu, daha güzel zamanlar artık çok yakında, dünyanızda her geçen gün uyanmaya başlayan ruhlar çoğalmaktadır.

Daha başka harikulade oluşumlarda yoldadır,ama aynı zamanda yüksek titreşimlerin sonucu olarak bazı istenmeyen etkiler oluşabilir,yani dualitenin spektrumundaki negatif etkiler örnek teşkil etmektedir. Belkide bu andaki en önemli dikkat çekici durum,İsrail-Filistin yüzleşmesidir. Size garanti ederiz ki artık yeni bir savaş oluşumu gerilerde kaldı,bugünün düşmanları evrim geçirerek barış içinde yaşayacaklar,ülkeler arası ilişkiler düzelecek ve bir ülkenin diğerine savaş açması söz konusu bile olamaz.

Yüksek vibrasyon'un çoğalmasına dayanarak başka bir açıdan bakarsak,birçoğunuz güçsüzlük,unutkanlık,ani ruhsal değişiklikler,yön duygusunu yitirme ve yorgunluk gibi durumlar yaşıyorsunuz. Işığı kendine çekebilen sağlıklı bedenlerde çok az anormallikler görülür ve bu bedenlerde kristal hücreler, dalgalanmalara daha kolay uyumlanmaktadır. Lütfen bu semptomlar ile kendinizde ne kadar ışığa sahip olduğunuz hakkında bir değerlendirmede bulunmayınız. Kronik hastalıklar ve zihinsel rahatsızlıkların türlü şekilleri hala dünyanızdaki bedenlerinizi etkilemektedir,daha güçlü şifa veren titreşimler ile bu tür konforsuzluklar ortadan kalkacaktır.Bu tarz durumları azaltmak için; uyku saatlerinize dikkat ediniz,stresten uzak durun,çok fazla su için,mümkün olduğunca sakin olmaya çalışın ve beslenmenize özen gösteriniz. Özellikle sebze ve meyve tüketimi çok yararlıdır; et, şeker, nişastalı besinler ve yağı azaltmak enerji seviyesinin yükselmesini sağlar, yorgunluğu azaltır ve pozitif enerjiyi dengede tutar.

Anti depresan ve reçeteli ilaç kullanımına dikkat ediniz,zira kimyasallar bedenin iyileştirici mekanizmasını tahrip edebilirler,dozajlarınıza önem veriniz. Lineer zaman hızla akıp gitmektedir, günün sonunda kendinizi bitkin hissetmemek için öncelikle sevdiğiniz işleri yapmaya çalışmalısınız.

İllumunati artık çaresiz bir durumda ve gittikçe güçsüzleşiyor. MR.Romney,USA başkanlık seçiminde kaybedince umutları iyice tükendi.Başkan Obama'nın yeniden görev alması sadece bir seçim zaferi değildir,kainatın enerji dolu bir akışınında yansımasıdır. Başkan daha barışçıl, sağlıklı ve güzel bir dünya olması adına hedeflerini belirlemiştir. Diğer negatif kaynaklar her ne kadar çırpınışlarına devam etmeye çalışsalarda, yüksek vibrasyonlu sevgi ile hizmet eden tüm pozitif güçler her zaman galip geleceklerdir. Işık ve sevginin muhteşem birlikteliği ile hareket ederek dünyanızın dengesi sağlanıyor.

Tüm Amerikan seçmenleri oy verme işleminde kendi sağ duyularından hareket ederek ve dinleyerek oylarını kullandılar ve enerji aldıkları adaya güvendiler. Lütfen anlayınız ki; bu herhangi bir kritik etme ya da yargılama değildir. Gelen yüksek titreşimler sonucu; aileler, komşular, iş arkadaşlarımız etkilenmiştir, aslına bakarsanız dünya genelinde meydana gelen her olay bunu tetikler. Bu yaşanan tüm gelişmeler dünyanızın dengesini yeniden sağlaması için çok gerekmektedir, İnsanoğlunun birbirine, yaşayan tüm canlılara ve gezegene yaptıkları zulümlerin artık sonuna gelinmiştir.

Size kısa bir süre önce anneme gelen bir e-posta'yı aktarmayı uygun gördüm."Sitenizi yeni gördüm ama ifşaat hakkında bir bilgiye sahibim,uzay dışı ailemiz gelene kadar ne yapmalıyız? Sabırla beklemek ve onların geleceğinimi umut etmeliyiz,onlar gelmek istemezlerse ne yapacağız,eğer öyleyse tüm savaşları bitirmek sorumluluğunu almalı ve vahşete son vermek,dünyada yanlış olan ne varsa düzeltmelimiyiz.Tüm bunlar yüksek teknolojiye ve bilgiye sahip uygarlıklar olmadan çok zor gözüküyor."

Bu konuda söylenecek çok şey var ama nereden başlanacağını bilmek çok zor. Karanlıklar içindeki uygarlıklar evrensel yasaları çiğneyerek diğer insanları ve yaşam alanlarını tahrip ederler.Sadece barış,huzur ve mutluluk içinde yaşamak için çalışmalıyız. Kavgacı,düzenbaz,açgözlü,yolsuzluk yapan,aldatıcı,ihmalkarlık ve kötüye kullanma ile dünyaanamız çok büyük zarar görmüştür. Sevgi,barış ve uyum içinde yaşamamız için her şeyi yapmamız gerekmektedir.Bunun olmasına yardım etmek için dünyadışı uygarlıklar Tanrı'nın da izniyle hazır beklemekte ve hatta çalışmaya başlamışlardır.

Dünyamızdaki herkes yüce planın işlediğini artık daha iyi kavrayabiliyor ve evrensel ailemiz her zaman bizlerin yanındadır. Binlercesi şu anda sizlerle beraber çalışmaktadır,onların üstün zekaları ve çok gelişmiş yetenekleri ile tüm karanlık bölgeler aydınlığa kavuşuyor.Bazıları sessizce araştırmalarına devam ediyor ve tüm dünyaya karanlık ile ilgili gerçekleri anlatmaya başladılar.Bir çoğu, ekonomik, yasal sistemler, enerji, sağlık, spor, eğitim, bilgisayar teknolojisi, medya, madencilik, bilimsel araştırmalar ve metalurji gibi alanlarda etkileyici reformlar yapmak için çalışmaya devam ediyorlar.Diğer gezegenlerden gelen bu kardeşlerimiz bize ruhsal yönden bireysel olarak destek için, aydınlanmamız ve etkilenmemiz için destek oluyorlar.

İllüminati'nin karanlık güçleri ve oyunlarından etkilenmemek için her türlü koruma methodu yapılmaktadır. Dünyanıza yapılan tahribat sadece sizin onarabileceğinizden çok daha fazladır. İllüminati'nin elindeki nükleer başlıklı silahlar, 9/11'de meydana gelen ölüm ve tahribattan çok daha büyüğünü yapabilecek güçtedir ve bu başarılı bir şekilde engellenmiştir.Japonya'daki nükleer tesisten çıkan radyoaktif sızıntılar eğer engellenmeseydi milyonlarca insanı hasta eder ya da öldürebilirdi. Meksika körfezinde yayılan toksik sızıntılarda önlenmiştir. Onlar,dünya üzerinde bir elektromanyetik ızgara yerleştirerek depremlerin etkisini, ölüm oranını ve getireceği zararları azaltıyorlar.

Bundan çıkan sonuç şudur ki; ifşaat için sabırla beklemeye devam ediniz, sizler sadece beklemekle kalmayıp içinizdeki ışığı ve sevgiyi ihtiyacı olanlara zaten göndermeye çoktan başladınız. Dua'nın gücünün farkında olun, dua çok büyük bir enerjiyi açığa çıkarır, daha büyük bir refah ve bolluk adına yapılan dualarınızda her düşünce ve hislerinizi belirtmekten kaçınmayınız. Karanlık güçler hala negatif düşünce ve duygularla beslenmeye çalışıyorlar ama güçlerini ve etkilerini tamamen kaybetmek üzereler. Dünyadışı varlıklarla temasınız için zaman artık çok kısalmıştır, sizler çok yakından takip ediliyorsunuz. Ziyaretçi grubun geliş tarihi çok yakında açıklanacaktır, bazı hükümet liderleriyle temas halindeyiz.

Dünya'nın içinde bulunduğu bu Altın Çağ'ın tadını ve keyfini çıkarın, kendinizi ruhsal açıdan hazırlayın, kalbinizle yaşayın, anahtar sözcük AŞK'tır. Amerika'da her yıl bir gün Şükran günü kutlaması yapılır, neden dünyanızda her gün şükran günü olmasın ki. Dünyanızın ortasında veya gökyüzünde bulunan Evrensel Aile'ye teşekkürler, onlar dünyanıza çok uzaklardan yoğun bir ışık gönderiminde bulunmaya devam ediyorlar.

Dünyaana'ya yardım için ağladığı ve bu yüzden üzerinde yaşadığı tüm yaşam formlarının kurtulduğu için sonsuz teşekkürler.
Tanrı'ya sonsuz ve koşulsuz sevgisi ile bizleri sarmaladığı için sonsuz teşekkürler.

Ruhsal olarak büyümeniz için birbirinize yardım eden herkese teşekkürler. Her zaman ve her şekilde Evren sizinle beraber ve yanınızdadır, sevgili dünya ailemiz.

SEVGİ ve BARIŞ
Suzanne Ward

Website: The Matthew Books
Eposta: suzy@matthewbooks.com 

PRG







Instructions HERE




invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/